Zondag 24 juli 2011

088-P7241294Vandaag was het weer zo’n dag waarop je besluit om er maar niet op uit te trekken. De weersverwachting was zo wie zo niet geweldig en donkere wolken pakten samen boven de camping. Eigenlijk dus een prima dag om de balans op te maken, internet af te struinen en op de kaart, in mapsource en ACSI te kijken of er een plek is waar we heen kunnen gaan.
089-P7241296Uiteindelijk bleek de Bodensee een aardig doel, maar de route er naar toe en het aantal etappes laten we in het midden. We gaan morgen gewoon richting Brennerpass en zien wel waar we neerstrijken.
Tegen een uur of vijf begint de lucht te klaren en zien we de donkere wolken vanaf de camping boven het dal wegkruipen. Een bijzonder fraai gezicht. Zeker als de olijfbomen op de camping al in de volle zon staan. Het schouwspel levert in ieder geval mooie plaatjes op.
De avond is te kil om lekker buiten te zitten. Dus na een grill-party in de camper ruimen we alvast de spullen op, zetten de motorfietsen vast en spelen onze spelletjes op de iPads.

 

 090-   091-P7241304