Zaterdag 30 juli 2011

Onze voorlaatste dag!!!!
Dit moet toch wel een superdag worden waarop we een fantastische route rijden door het zonovergoten Sauerland.
Maar helaas! Niets van dit alles klopt.
Het is koud (9 graden boven 0), mistig en druilerig. Zo koud, dat de douche eigenlijk veel te warm aanvoelt. Zo koud, dat je besluit om alle warme kleren aan te trekken die je maar aan kan.
Maar goed …… dit weer hadden we nog niet meegemaakt, dus wordt het plaatje steeds completer.
Na een flinke trage start – we hadden natuurlijk al besloten om niet te gaan motorrijden – zijn we in bijna winterkledij vertrokken naar de stadje Winterberg. Vanaf de camping is dat een wandeling van zo’n 10 minuten. Toen wij er kwamen was het er verrassend druk. Voornamelijk Nederlanders en af en toe een verdwaalde Duitser. Aangezien de Duitse Konditoreien erg goed zijn in het bakken van taarten, konden we het niet laten om bij een lekkere bak koffie een stuk taart te nemen. Mmmmmm heerlijk!!!
Verder hebben we nog flink in en om het stadje gewandeld om vervolgens helemaal verkleumd bij de camper terug te komen. Verwarming aan, glas wijn, iets te snacken en een beetje spelen met de iPads. Honger hebben we niet, want aan het begin van de middag hebben we een heerlijke Turkse Pizza gegeten en die vulde behoorlijk.
De avond valt…..de laatste avond…..alles is gereed voor het vertrek naar Nederland, naar Stellendam. Wat ons betreft mag zo’n vakantie als deze nog wel een paar maanden door gaan. Maar ‘Duty Calls’ en dat is ook wel weer fijn.

122-2011-07-30 Mist en druilerigheid  123-2011-07-30 Depressief - nee geintje!  124-2011-07-30 Op de piste nog net geen sneeuw