1 augustus: Landziek…..

We hebben gisteren afgesproken allemaal eens lekker uit te slapen. Jurgen en Sanne hebben dat ook wel nodig want het feest gisteren ging nog even door nadat wij weggegaan waren.
0801-1We ontbijten op ons gemak en nemen de plannen voor de dag door. Het is heerlijk warm en we besluiten op ons gemak eens bij het zwembad te gaan liggen. We skippen de boottocht over de Daintree River die we eigenlijk gepland hadden. Het is heen en terug bijna drie uur rijden en de tocht zelf duurt drie kwartier. Het moet er heel er mooi zijn en de kans op krokodillen spotten is erg groot maar toch doen we het niet. We lopen allemaal nog te zwalken op onze zeebenen, het zou fijn zijn als de grond eens een keertje stil bleef liggen. Lekker even een uurtje niksdoen lijkt ons op dit moment prettiger. Dan naar Cairns City voor een laatste wandeling over de Esplanade en de Night Markets en nog een keertje Thais eten bij de Foodcourt. Daarna is het inpakken geblazen!
Op de een of andere manier hebben we ineens een extra tas met bagage dus alles moet even opnieuw gerangschikt worden. Daar zijn we de avond zoet mee.
We drinken nog een glas wijn met Jurgen (Sanne is in slaap gevallen en met geen mogelijkheid wakker te krijgen) en kletsen nog even na hoe leuk en gezellig het was. We hebben genoten van elkaar en leuke dingen gedaan. Ik vond het heerlijk om Jurgen en Sanne weer te zien. Ik ga ze missen!